The Tourist seizoen 2 vanaf 27 april te zien op NPO

The Tourist seizoen 2, dat begin dit jaar al te zien was op BBC One, gaat volgende maand ook van start bij de NPO. Vanaf zaterdag 27 april zie je elke week een nieuwe aflevering op NPO 3 en NPO Start. Bekijk hieronder een trailer.

The Tourist volgt een onbekende man (Jamie Dornan) die in de Australische outback van de weg wordt gereden. Als hij weer wakker wordt in een ziekenhuis kan hij zich niet langer herinneren wie hij is, maar blijkt al snel dat hij in levensgevaar verkeert.

The Tourist seizoen 2

Een personage-gedreven, mysterieuze thriller, vol schokkende, verrassende, grappige en brute wendingen. Gevestigd in een wereld die wordt bevolkt door eigenzinnige, raadselachtige personages, accentueert off-beat zwarte komedie high-stakes actie. De serie kronkelt en draait door het stoffige binnenland van Australië, naar het hectische lawaai en de lichten van Singapore, en naar de kalme, luxe witte zandstranden van Bali.

In het tweede seizoen reizen Elliot en Helen samen naar Ierland om de geheimen van Elliots verleden te ontrafelen, waarna ze betrokken raken bij een oude vete tussen twee families.

The Tourist is afkomstig van de veelgeprezen schrijvers Harry en Jack Williams, die dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. De hoofdrollen worden gespeeld door Jamie Dornan, Danielle Macdonald, Shalom Brune-Franklin en Damon Herriman.

De serie is mede geproduceerd door HBO Max, de Amerikaanse streamingdienst. Christopher Aird en Andrew Benson van Two Brothers Pictures en Tommy Bulfin van de BBC produceren samen met Chris Sweeney, die ook regisseert.

The Tourist kijken

The Tourist seizoen 2 is vanaf zaterdag 27 april te zien op NPO 3 en NPO Start.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...