Bridgerton seizoen 3 deel 2 vanaf 13 juni op Netflix

Netflix en Shondaland geven vandaag de eerste beelden vrij van Bridgerton seizoen 3 deel 2. Bekijk de trailer hieronder.

Het eerste deel, dat sinds 16 mei te zien is, behaalde een record van meer dan 41 miljoen views in de eerste vier dagen. In het derde seizoen worden we meegenomen op het liefdesavontuur van Penelope Featherington (Nicola Coughlan) en Colin Bridgerton (Luke Newton). De eerste vier afleveringen van het derde seizoen van Bridgerton zijn inmiddels te zien op Netflix. Deel twee, met de laatste vier afleveringen van het seizoen, is beschikbaar vanaf 13 juni.

Bridgerton seizoen 3 deel 2 trailer

Penelope Featherington (Nicola Coughlan) heeft haar langgekoesterde verliefdheid op Colin Bridgerton (Luke Newton) eindelijk opgegeven na het horen van zijn kleinerende woorden over haar in het vorige seizoen. Ze heeft besloten dat het tijd is om een man te vinden, het liefst één die haar genoeg vrijheid geeft om haar dubbelleven als Lady Whistledown voort te zetten, ver weg van haar moeder en zussen. Maar vanwege haar gebrek aan zelfvertrouwen mislukken Penelope’s pogingen op de huwelijksmarkt dramatisch. In de tussentijd is Colin teruggekomen van zijn zomerse reis met een nieuwe look en een flinke portie zelfverzekerdheid. Tot zijn grote verdriet merkt hij dat Penelope, de enige persoon die hem altijd heeft gewaardeerd, hem de rug toekeert. Colin doet er alles aan om Penelope’s vriendschap terug te winnen en biedt haar aan om haar te helpen meer zelfvertrouwen te krijgen, zodat ze dit seizoen een echtgenoot kan vinden. Maar wanneer zijn lessen iets te goed blijken te werken, begint Colin zich af te vragen of zijn gevoelens voor Penelope wel echt vriendschappelijk zijn.

Voor Penelope wordt de situatie gecompliceerder door haar breuk met Eloise (Claudia Jessie), die een nieuwe vriend heeft gevonden op een onverwachte plek. Ondertussen maakt Penelope’s toenemende aanwezigheid in de high society het des te moeilijker om haar Lady Whistledown alter ego geheim te houden.

De cast van seizoen 3 bestaat uit namen als Nicola Coughlan (Penelope Featherington), Luke Newton (Colin Bridgerton), Claudia Jesse (Eloise Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Golda Rosheuvel (Queen Charlotte), Adjoa Andoh (Lady Danbury), Ruth Gemmell (Violet Bridgerton), Lorraine Ashbourne (Mrs. Varley), Simone Ashley (Kate Sharma), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Harriet Cains (Philipa Featherington), Bessie Carter (Prudence Featherington), Florence Hunt (Hyacinth Bridgerton), Martins Imhangbe (Will Mondrich), Calam Lynch (Theo Sharpe), Will Tilston (Gregory Bridgerton), Polly Walker (Portia Featherington), Rupert Young (Jack) en Julie Andrews (Lady Whistledown)

De showrunner en uitvoeren producent is Jess Brownell. De uitvoerend producenten zijn Shonda Rhimes, Betsy Beers, Tom Verica en Chris Van Dusen.

Wanneer is Bridgerton seizoen 3 deel 2 te zien op Netflix?

Bridgerton seizoen 3 deel 2 is vanaf 13 juni 2024 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...