Tom Hardy keer terug in Venom: The Last Dance | Bekijk de trailer

Na Venom en Venom: Let There Be Carnage keert Tom Hardy opnieuw terug in de rol van Eddie Brock voor de derde en laatste Venom film The Last Dance. Bekijk de trailer hieronder. Vanaf oktober in de bioscoop.

Venom: The Last Dance

Venom: The Last Dance trailer

In de film keert Tom Hardy terug als Venom, een van Marvel’s grootste en meest complexe personages, voor de laatste film in de trilogie. Eddie en Venom zijn op de vlucht. Opgejaagd door hun beide werelden en terwijl het net dichterbij komt, wordt het duo gedwongen tot een verwoestende beslissing die de laatste dans van Venom en Eddie zal doen verdwijnen.

Venom: The Last Dance is een aankomende superheldenfilm met het Marvel Comics-personage Venom, geproduceerd door Columbia Pictures in samenwerking met Marvel, en gedistribueerd door Sony Pictures Releasing. Het is bedoeld als vervolg op Venom (2018) en Venom: Let There Be Carnage (2021) en de vijfde film in Sony’s Spider-Man Universe (SSU). De film heeft rollen voor Tom Hardy als Eddie Brock en Venom, naast Chiwetel Ejiofor, Juno Temple, Rhys Ifans, Peggy Lu, Alanna Ubach en Stephen Graham.

De film wordt geregisseerd door Kelly Marcel aan de hand van een door haar geschreven scenario, gebaseerd op een verhaal van Hardy en Marcel. De producenten zijn Avi Arad, Matt Tolmach, Amy Pascal, Kelly Marcel, Tom Hardy en Hutch Parker.

Venom: The Last Dance draait vanaf 24 oktober 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...