Chicago Fire seizoen 10 vanaf 2 januari op Net5

Chicago Fire seizoen 10 is vanaf 2 januari om 22:40 uur te zien op Net5. Het is een actiereeks waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Departement centraal staan. Bekijk hieronder een trailer.

Chicago Fire seizoen 10

Chicago Fire is een dramaserie waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Department centraal staan. Geen job is meer stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51. Zij zijn de doodgewone Amerikaanse helden, de moedige mannen en vrouwen die het gevaar opzoeken wanneer iedereen er van wegloopt. De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol. Grote reputaties en opgeblazen ego’s in combinatie met de druk om te presteren en onmiddellijk de juiste beslissing te kunnen nemen, zorgen voor heel wat conflicten tussen de leden. Wanneer een tragedie een slachtoffer maakt binnen het team, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.

In het tiende seizoen ontsnapt het reddingsteam ternauwernood aan een gekapseisde boot terwijl ze een slachtoffer redden. De reddingsactie heeft grote gevolgen voor een teamlid. Boden overweegt een nieuwe promotie. Ondertussen bespreken Violet, Gallo en Ritter de plannen voor een zakelijke onderneming.

In de dramaserie spelen onder meer Jesse Spencer, Taylor Kinney, Kara Killmer, David Eigenberg, Eamonn Walker, Joe Minoso, Christian Stolte, Miranda Rae Mayo, Alberto Rosende, Annie Ilonzeh.

Chicago Fire werd ontwikkeld door Michael Brandt en Derek Haas. Dick Wolf was de uitvoerend producent. De serie ging in première op 10 oktober 2012 en is zelfs zo succesvol dat er verschillende spin-offs kwamen als Chicago P.D. en Chicago Med. NBC bestelde in februari 2020 een negende, tiende en elfde seizoen. Het elfde seizoen ging op 21 september 2022 in première in de VS. Een twaalfde seizoen is inmiddels ook onderweg.

Chicago Fire seizoen 10 is vanaf 2 januari om 22:40 uur te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...