Cinema in Concert presenteert Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Concert

In december presenteert Cinema in Concert Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest.

Na een aftrap met maar liefst twee uitverkochte shows van het eerste deel in 2022, is het nu tijd om ook deel twee live uit te voeren.

Beleef Disney’s Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Concert met alle muziek live uitgevoerd bij de film. Een nog rijkere ervaring van deze filmklassieker!

Componist Hans Zimmer heeft wederom een meesterwerk neergezet met de onheilspellende bombastische soundtrack. Van de toonaangevende Cello’s tot de herkenbare trompetten. Met meer dan tachtig orkest- en koorleden van het Noordpool Orkest en Kamerkoor PA’dam op het podium wordt de filmmuziek onder leiding van dirigent Timothy Henty nieuw leven in geblazen!

Beleef Disney’s Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Concert met alle muziek live uitgevoerd bij de film.

Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest in Concert

Herleef naast de soundtrack de volledige film opnieuw op groot doek. De avonturen van Jack Sparrow (Johnny Depp), Elizabeth Swann (Keira Knightley) en Will Turner (Orlando Bloom) zijn nog lang niet voorbij. Ze weten zich stuk voor stuk weer in de nesten te werken op de Flying Dutchman, het schip van de legendarische Davy Jones. Zal Jack Sparrow zijn ziel moeten afstaan aan Davy Jones of lukt het hen om de sleutel naar zijn hart te bemachtigen…

De hoofdrollen worden gespeeld door Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley en Bill Nighy.

De film is geregisseerd door Gore Verbinski op basis van een scenario door Ted Elliott, Terry Rossio, Walt Disney, Stuart Beattie, Jay Wolpert.

Inschrijven voor de pre-sale kan t/m 12 april. De pre-registratie kaartverkoop start op donderdag 13 april om 11:00 uur.

  • Rotterdam Ahoy | RTM Stage | Donderdag 28 december 20:00 uur
  • Brabanthallen | Mainstage | Zaterdag 30 december 20:00 uur

Klik hier voor meer informatie.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...