Danny Trejo is Special Guest bij Heroes Dutch Comic Con Summer Edition

Niemand minder dan cultheld Danny Trejo, bekend van zijn iconische rollen in o.a. Machete en From Dusk Till Dawn, is te gast tijdens de aankomende editie van Heroes Dutch Comic Con!

Danny Trejo is beide dagen van het evenement aanwezig. Ontmoet hem, stel hem jouw vragen tijdens zijn Q&A’s, bemachtig een handtekening of ga met hem op de foto. Klik hier voor je Photobooth kaarten.

Danny Trejo Dutch Comic Con

 

Danny Trejo op Heroes Dutch Comic Con

Na een bewogen verleden waarin hij vaak in aanraking kwam met drugs en gevangenissen, belandde de Amerikaans-Mexicaanse Danny Trejo (1944) per abuis op het pad van acteren nadat hij werd ingehuurd als boksinstructeur op de set van Runaway Train (1985). Een kleine cameo in de film startte zijn glansrijke carrière in Hollywood en bracht hem vele rollen als de ultieme bad guy, mede door zijn ruige uiterlijk.

Inmiddels draait Trejo al decennia mee in de filmwereld en groeide hij uit tot een ware cultheld. Hij is vooral bekend van zijn rol als Razor Charlie in From Dusk Till Dawn (1996), Cuchillo in Predator (2010) en Machete in de gelijknamige franchise (2010, 2013). Ook is de acteur regelmatig te zien in kleine bijrolletjes in diverse franchises, van Star Wars spin-off The Book of Boba Fett (2021) tot comedy televisieseries als Brooklyn Nine-Nine (2017).

Heroes Dutch Comic Con 2023

Het aftellen is begonnen. Op 24 & 25 juni 2023 is de eerste Heroes Dutch Comic Con Summer Edition! Altijd al wereldberoemde acteurs en Comic Artists willen ontmoeten of ben je fan van series, films, esports of cosplay? Heroes Dutch Comic Con heeft het allemaal, én meer! Bereid je voor op een geweldig weekend vol vermaak, bijzondere ontmoetingen, deel jouw passies met andere of maak nieuwe vrienden!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...