Cobra Kai seizoen 6 teaser trailer geeft voorproefje van het laatste seizoen

Cobra Kai loopt ten einde met het zesde en laatste seizoen, zoals onthuld in de Cobra Kai seizoen 6 teaser trailer. Het laatste seizoen van de serie zal het einde betekenen van The Karate Kid voortzetting en belooft het grootste seizoen tot nu toe te worden.

Bekijk hieronder de teaser-trailer van Cobra Kai seizoen 6.

Cobra Kai seizoen 6

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

Er zijn er ook rollen voor Xolo Maridueña, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Peyton List, Courtney Henggeler, Vanessa Rubio, Jacob Bertrand, Gianni Decenzo, Martin Kove.

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz en Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett uitvoerend produceren voor Westbrook Entertainment samen met Susan Ekins in samenwerking met Sony Pictures Television. Ralph Macchio en William Zabka dienen ook als uitvoerende producenten.

De eerste vijf seizoenen van Cobra Kai zijn nu te streamen op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...