Trailer voor Bel-Air seizoen 2

Peacock heeft eindelijk de volledige trailer onthuld voor Bel-Air seizoen 2. Het nieuwe seizoen staat gepland voor op 23 februari 2023. Er is ook bevestigd dat The Fresh Prince of Bel-Air oudgediende Tatyana Ali in het tweede seizoen verschijnt als leraar Engels.

De trailer van seizoen 2 van Bel-Air laat zien dat Will probeert te leven volgens zijn eigen regels door zelfstandig te zijn en geld te verdienen met straatbasketbalwedstrijden. Het benadrukt ook zijn dilemma om te proberen zijn West Philly-identiteit intact te houden, terwijl hij ook openstaat voor de kansen die Bel-Air hem zal bieden.

Bel-Air seizoen 2

Bel-Air speelt zich af in het hedendaagse Amerika en leunt op het oorspronkelijke uitgangspunt van de sitcom The Fresh Prince of Bel-Air uit de jaren 90: Wills gecompliceerde reis van de straten van West Philadelphia naar de herenhuizen van Bel-Air. Met een vernieuwde visie zal Bel-Air dieper ingaan op de inherente conflicten, emoties en vooroordelen die onmogelijk volledig konden worden onderzocht in een sitcom-format.

Bel-Air seizoen 2 gaat verder met Will die op een kruispunt staat, wanneer er een nieuwe figuur in zijn leven komt en uitdaagt wat hij in Bel-Air heeft geleerd en strijdt om controle over zijn invloed. Hij jongleert hiermee terwijl hij door zijn gezinsleven met de familie Banks navigeert en probeert het vertrouwen te herstellen dat aan het einde van vorig seizoen was geschonden. We zullen zien hoe de broederschap van Will en Carlton begint te evolueren naarmate ze naar elkaar toe groeien, maar elkaar nog steeds uitdagen over hun verschillen. We zullen Hilary ook zien evolueren naarmate ze meer een baas wordt in haar influencer-wereld en hoe dat doorwerkt in haar relatie met Jazz, en we zullen ook de herkenbare worstelingen benadrukken rond Viv en Phil die huwelijk en gezin in evenwicht houden terwijl ze proberen hun eigen carrière te smeden.

De serie wordt geregisseerd, mede-uitvoerend geproduceerd en geschreven door Cooper naast Chris Collins (The Man in the High Castle, The Wire), die ook zal dienen als uitvoerend producent en showrunner van het project.

Nieuwkomer Jabari Banks is gecast voor de hoofdrol van Will. Cassandra Freeman (The Enemy Within, Atlanta) speelt Vivian Banks; Olly Sholotan (Run Hide Fight, Evolution of Nate Gibson) speelt Carlton Banks; Coco Jones (Let it Shine, Vampires vs. The Bronx) is Hilary Banks; Akira Akbar (We Can Be Heroes, Captain Marvel) is Ashley Banks; Jimmy Akingbola (Most Dangerous Game, In The Long Run) is Geoffrey; Jordan L. Jones (Rel, Snowfall) is DJ “Jazz” Jeff; en Simone Joy Jones (The Chair, What If) is Lisa.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...