Concert Madonna in december 2023 in de Ziggo Dome

Op vrijdag 1 en zaterdag 2 december 2023 staat Madonna met een concert weer in Nederland! Deze show in de Ziggo Dome is onderdeel van haar The Celebration Tour. De kaartverkoop loopt via Ticketmaster. Madonna geeft daarmee haar eerste concert op Nederlandse bodem in acht jaar tijd.

Madonna concert 2023 in Nederland

De 64-jarige zangeres viert met het concert haar 40-jarige jubileum als tourend popzangeres. The Celebration Tour neemt de fans mee op Madonna’s artistieke reis door vier decennia en is een eerbetoon aan de stad New York waar haar muziekcarrière begon. Madonna zegt over de aankomende tour:

“I am excited to explore as many songs as possible in hopes to give my fans the show they have been waiting for”.

Het belooft weer niets minder dan spektakel!

Madonna lanceerde haar debuuttournee (The Virgin Tour) in 1985 in de Verenigde Staten en Canada. Kort daarna toerde ze voor het eerst de wereld rond, in 1987 ter ondersteuning van Who’s That Girl. In de daaropvolgende vier decennia zette Madonna de wereld in vuur en vlam met de meest controversiële en dynamische popshows ooit, waarbij bijna elke tour – in zijn geheel – binnen enkele seconden uitverkocht was. Tot op heden heeft Madonna ongeveer 700 shows uitgevoerd in 11 concerttournees, welke meer dan $1 miljard aan kaartverkoop opbrachten. Ook is ze de meest winstgevende tourende vrouwelijke artiest aller tijden.

Madonna heeft aan zevenentwintig speelfilms gewerkt (tweeëntwintig als actrice), tien korte films, drie toneelstukken, tien televisie-afleveringen en verscheen in zestien commercials. In 1996 speelde ze in de film Evita over Eva Perón, de vrouw van de Argentijnse dictator Juan Perón waaruit de hit Don’t Cry for Me Argentina komt. Ook afkomstig uit deze film is de single You must love me, dat een Oscar kreeg voor de beste filmsong. Madonna zelf kreeg een Golden Globe voor beste actrice. In 1999 zong ze de soundtrack voor de Austin Powers-film Austin Powers: The Spy Who Shagged Me. Dit levert haar een van haar grootste hits van de jaren 90 op: Beautiful Stranger.

Hoeveel kost ticket voor Madonna?

Op 20 januari om 10:00 uur start de kaartverkoop! Vanaf €45,- kun je erbij zijn, de prijzen lopen op tot €196,-.

  • Rang 1 – Zitplaatsen: €196,00
  • Rang 2 – Zitplaatsen: €134,40
  • Rang 3 – Zitplaatsen: €95,20
  • Rang 4 – Zitplaatsen: €44,80.

Tickets koop hier je via Ticketmast.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter