Bullet Train vanaf 4 februari te zien op Netflix

Bullet Train is vanaf 4 februari 2023 te zien op Netflix. In deze actiefilm van regisseur David Leitch (Deadpool 2) proberen verschillende huurmoordenaars elkaar om te leggen aan boord van een Japanse hogesnelheidstrein. Bekijk de trailer hieronder.

Bullet Train op Netflix

In Bullet Train speelt Brad Pitt de rol van Ladybug, een onfortuinlijke huurmoordenaar die vastbesloten is om zijn werk rustig uit te voeren na een te groot aantal mislukte missies. Het lot heeft echter andere plannen, want Ladybugs nieuwste missie brengt hem op ramkoers met dodelijke tegenstanders van over de hele wereld – allemaal met dezelfde, maar tegenstrijdige, doelstellingen – op ’s werelds snelste trein. Het einde van de rit is nog maar het begin in deze non-stop thrill-ride door het hedendaagse Japan.

Naast Brad Pitt zijn er rollen voor Andrew Koji, Michael Shannon, Sandra Bullock, Zazie Beetz, Brian Tyree Henry en Aaron Taylor-Johnson.

De film is geregisseerd door David Leitch en het scenario werd geschreven door Zak Olkewicz. Gebaseerd op Kōtarō Isaka’s roman Maria Beetle, gepubliceerd in Engelse gebieden onder de titel van de film.

Bullet Train ging in première in Parijs op 18 juli 2022 en werd op 5 augustus 2022 in de bioscoop uitgebracht in de Verenigde Staten door Sony Pictures Releasing. De film kreeg gemengde recensies van critici en was een kassucces met een brutowinst van $239 miljoen wereldwijd op een productiebudget van ongeveer $90 miljoen.

Bullet Train is vanaf 4 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...