CSI: Vegas seizoen 2 vanaf 7 januari op RTL8

Goed nieuws voor Nederlandse CSI fans! Vanaf 7 januari is het tijd voor CSI: Vegas seizoen 2 op RTL8.

In dit nieuwe seizoen voegt Marg Helgenberger zich bij de cast van de reeks. De voormalige CSI-actrice heeft een eenjarig contract getekend om haar rol van Catherine Willows opnieuw te spelen.

William Petersen, die zijn rol als Gil Grissom in het eerste seizoen hernam, zal niet te zien zijn in seizoen 2 van CSI: Vegas. Petersen zal echter blijven dienen als uitvoerend producent voor seizoen 2. Jorja Fox, die op dezelfde manier verscheen in de rol van Sara Sidle uit de originele reeks, zal ook niet verschijnen in seizoen 2.

CSI: Vegas seizoen 2 op Videoland

CSI: Vegas opent een gloednieuw hoofdstuk in Las Vegas. Wanneer de erfenis en toekomst van het Crime Lab in twijfel worden getrokken, moet een briljant nieuw team van onderzoekers onder leiding van Maxine Roby (Paula Newsome) de hulp inroepen van oude vrienden, Gil Grissom (William Peterson) en Sara Sidle (Jorja Fox). Deze gecombineerde kracht zal de nieuwste forensische technieken inzetten om te doen waar ze goed in zijn – het bewijs volgen – om gerechtigheid in Sin City te behouden en te dienen en de waarheid te achterhalen.

De hoofdrollen in seizoen 2 worden gespeeld door Marg Helgenberger, Paula Newsome, Matt Lauria, Mandeep Dhillon, Mel Rodriguez, Ariana Guerra, Jay Lee, Lex Medlin.

CSI werd vanaf 2000 gemaakt door CBS, met Anthony E. Zuiker als producer en originele schrijver. De serie wordt geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Carol Mendelsohn, Ann Donahue, Jonathan Littman, en Petersen. CSI: Crime Scene Investigation stopte na 15 seizoenen in 2015 en lanceerde een franchise van $1 miljard dat vier series besloeg; CSI en spin-offs CSI: Miami, CSI: New York en CSI: Cyber.

CSI: Vegas ging in de VS 6 oktober 2021 in première op CBS. Inmiddels is er ook al een seizoen 3 aangekondigd.

Het tweede seizoen van CSI: Las Vegas is vanaf 7 januari te zien om 20.00 op RTL8.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...