Resident Alien vanaf 12 januari te zien op Star Channel Nederland

De eerste twee seizoenen van Resident Alien zijn vanaf vrijdag 12 januari te zien bij Star Channel, waarbij elke week een dubbele aflevering wordt uitgezonden. Het tweede seizoen start op vrijdag 16 februari.

In de komedie Resident Alien neemt een buitenaards wezen na een noodlanding op aarde, de identiteit aan van een dokter uit een kleine stad in Colorado. Terwijl hij worstelt met het morele dilemma van zijn geheime missie op aarde, moet hij ook zien te dealen met een 9-jarige jongen die weet dat hij een alien is. Bekijk hieronder een trailer.

Resident Alien

Een alien op een missie naar de aarde stort neer en bevindt zich in het afgelegen bergstadje Patience, Colorado. Nadat hij een menselijke vorm heeft aangenomen en de identiteit heeft aangenomen van dokter Harry Vanderspeigle, werkt de alien in de kliniek van Patience. Hij worstelt om op te gaan tussen de mensen en om hun verbijsterende tradities en emoties te begrijpen, terwijl hij probeert zijn missie te voltooien. Maar om dat te doen, zal Harry het enige kind in de stad te slim af moeten zijn dat door zijn vermomming heen kan kijken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Alan TudykSara TomkoCorey ReynoldsAlice Wetterlund, Levi Fiehler, Judah Prehn.

Het verhaal is gebaseerd op de gelijknamige comicreeks van Peter Hogan en Steve Parkhouse. De Syfy reeks ging in januari 2021 in première op de Noord-Amerikaanse televisie. Er is momenteel ook een derde seizoen van de serie in de maak.

De serie Resident Alien is vanaf 12 januari te zien op Star Channel Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...