Darby and the Dead vanaf 27 januari op Disney Plus Nederland

De film Darby and the Dead is 27 januari 2023 te zien op Disney Plus Nederland. De bovennatuurlijke tienerkomedie heeft rollen voor Riele Downs en Auli’i Cravalho. Bekijk hieronder de officiële trailer van Darby and the Dead.

Darby and the Dead

Darby and the Dead op Disney Plus Nederland

Na een bijna-doodervaring krijgt het jonge meisje Darby Harper het vermogen om dode mensen te zien. Ze raakt in zichzelf gekeerd en afgesloten van haar schoolgenoten. Darby begeleidt eenzame geesten die nog iets belangrijks op aarde moeten afronden. Alles verandert wanneer Capri, het populairste meisje van de school, onverwachts overlijdt bij een bizar ongeluk. Ondanks het feit dat Capri’s aankomende verjaardagsfeest niet doorgaat, smeekt ze Darby om haar vrienden ervan te overtuigen het feest door te laten gaan zoals gepland. Om de toorn van de ondode diva te sussen, zal Darby uit haar zelfopgelegde ballingschaap moeten komen en zichzelf opnieuw uitvinden in het land der levenden.

Darby and the Dead is geregisseerd door Silas Howard op basis van een scenario geschreven door Becca Greene, gebaseerd op een verhaal van Wenonah Wilms.

De film heeft rollen voor Riele Downs, Auli’i Cravalho, Chosen Jacobs, Asher Angel en Wayne Knight, Derek Luke en Tony Danza.

De film wordt geproduceerd door Adam Saunders en Eddie Rubin, met Michele Weisler en Mac Hendrickson als uitvoerende producenten.

Darby and the Dead is vanaf 27 januari 2023 te zien bij Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...