David Fincher’s The Killer vanaf 10 november op Netflix

De Netflix film The Killer, het volgende David Fincher project, verschijnt op 10 november 2023 op Netflix. Bekijk hieronder de teaser trailer. De film van de drievoudig Academy Award genomineerde regisseur, wiens laatste film Mank uit 2020 was, is een bewerking van de gelijknamige Franse graphic novel-serie.

The Killer graphic novel-serie is gemaakt door schrijver Alexis Nolent, onder het pseudoniem Matz, en illustrator Luc Jacamon. De serie bestaat uit twaalf afleveringen die tussen 1998 en 2013 zijn gepubliceerd. De boeken volgen een naamloze huurmoordenaar die, na jaren de beste te zijn geweest in wat hij doet, begint te barsten en een psychologische crisis doormaakt. Michael Fassbender zal de hoofdrol in de film spelen. Het wordt zijn eerste film sinds X-Men: Dark Phoenix uit 2019.

The Killer Netflix

The Killer op Netflix

Na een noodlottig bijna-ongeval vecht een huurmoordenaar tegen zijn werkgevers en tegen zichzelf tijdens een internationale klopjacht waarvan hij volhoudt dat het niet persoonlijk is.

Deze film is de nieuwste samenwerking tussen Fincher en Netflix. De streamer is ook de thuisbasis van zijn nieuwste film, Mank, en zijn serie Mindhunter. Deze adaptatie heeft lang op zich laten wachten voor Fincher, die oorspronkelijk in 2009 tekende om te regisseren.

David Fincher zal regisseren op basis van een script dat is geadapteerd door Andrew Kevin Walker. Walker is een BAFTA-genomineerde schrijver die eerder met Fincher werkte toen hij Se7en schreef. Hij heeft ook andere films geschreven, zoals Sleepy Hollow en Windfall.

In The Killer wordt Michael Fassbender vergezeld door Charles Parnell, Arliss Howard, Sophie Charlotte en Tilda Swinton.

The Killer is vanaf 10 november 2023 te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: