De bloedstollende film Fall vanaf 1 maart op Netflix

De film Fall is vanaf 1 maart 2023 te kijken op Netflix. Deze bloedstollende thriller was dé bioscoopverrassing van 2022. Hoe ver zou je gaan om je angsten te overwinnen? Voor beste vrienden Becky (Grace Fulton) en Hunter (Virginia Gardner) is het 600 meter hoog in de lucht, de top van een afgelegen, verlaten radiotoren die ze hebben besloten te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot uit te strooien. Bekijk hieronder een trailer.

Film Fall op Netflix

Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

De film is geregisseerd en gecoproduceerd door Scott Mann (Final Score; Heist; The Tournament; Down Amongst the Dead Men) op basis van een scenario dat samen met Jonathan Frank en Scott Mann is geschreven. De film is ook geproduceerd door James Harris, Mark Lane en Christian Mercuri.

De hoofdrollen worden gespeeld door Grace Fulton, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Julia Pace Mitchell en Jasper Cole.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...