De Britse thrillerserie Without Sin vanaf 25 maart op NPO

Vanaf 25 maart 2023 is de Britse thriller serie Without Sin te zien op NPO2 en NPO Plus. Bekijk hieronder een trailer. De serie onderzoekt de relatie die ontstaat tussen een rouwende moeder en de man die volgens haar haar dochter heeft vermoord.

Without Sin op NPO

Stella Tomlinson is een rouwende moeder. Tussen haar en de man die ze ervan verdenkt haar veertien jaar oude dochter Maisy te hebben vermoord ontwikkelt zich een relatie. We volgen drie jaar lang Stella’s leven vanaf de dood van haar geliefde, enige kind.

Without Sin is een Britse misdaadserie van de zender ITV. De serie ging in première in 2022. Frances Poletti (Charlie Says, Miss Todd) ontwikkelde de reeks en schreef deze.

De cast van Without Sin bestaat uit Vicky McClure als Stella Tomlinson, Johnny Harris in de rol van Charles Stone, Perry Fitzpatrick als Paul Tomlinson en Dorothy Atkinson als Jessie Cole. Andrea Lowe maakt de cast compleet in de rol van Bobbi Carter.

Vanaf 25 maart is Without Sin te zien op NPO Plus en NPO 2.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...