Trailer voor Swarm toont Dominique Fishback als een geobsedeerde fangirl

Prime Video heeft de eerste trailer uitgebracht voor Swarm, Donald Glover’s aanstaande thriller-drama over een jonge fangirl die haar obsessie naar een ander niveau heeft getild. De serie is vanaf 17 maart beschikbaar op Prime Video.

De video toont Dominique Fishback, genomineerd voor een BAFTA, als Dre, die geobsedeerd raakt door een door Beyoncé geïnspireerde popster die haar op de een of andere manier naar een duister pad zal leiden. Bekijk de Swarm trailer hieronder.

Swarm op Prime Video

Swarm is gemaakt door Atlanta-veteranen Donald Glover en Janine Nabers, die het project omschrijven als een ‘antiheldenverhaal’ dat zal worden verteld ‘door de lens van een zwarte, moderne vrouw’. Nabers is ook ingesteld als showrunner, met Glover als regisseur van de pilot. Naast Fishback zullen ook Chloë Bailey en Damson Idris de hoofdrollen spelen.

Het vertelt het verhaal van Dre (Fishback), een jonge vrouw die geobsedeerd is door een fictieve popster (wiens oeuvre en esthetiek sterk lijken op die van Beyoncé). De serie is een duik in het leven van Dre, haar fandom en hoe het haar naar donkere, onverwachte plaatsen brengt.

De serie wordt uitvoerend geproduceerd door Glover en Nabers, met Fishback als producer. Er is ook bevestigd dat Malia Obama zich heeft aangesloten bij de line-up van de schrijver van de show.

De serie Swarm is vanaf 17 maart 2023 te zien op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...