De film Babylon vanaf 19 januari 2023 in de bioscoop

Paramount Pictures heeft de trailer vrijgegeven voor Babylon, de nieuwste film van regisseur Damien Chazelle, bekend van La La Land en Whiplash. Bekijk de trailer hieronder.

Hollywood, de jaren 20. De industrie ondergaat de transitie van zwijgende films naar films met gesproken tekst. Babylon volgt de opkomst en ondergang van enkele personen, waaronder Nellie LaRoy en Jack Conrad, tijdens een tijdperk van ongebreidelde decadentie en verdorvenheid in deze industrie.

Babylon film trailer

De film Babylon

Babylon, geschreven en geregisseerd door Damien Chazelle met Brad Pitt, Margot Robbie en Diego Calva in de hoofdrol, is een origineel verhaal dat zich afspeelt in het Los Angeles van de jaren 1920. De film gaat over de opkomst en ondergang van diverse personages in een tijdperk van decadentie in het vroege Hollywood.

Een ware sterrencast van onder meer Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva, Li Jun Li, Jovan Adepo, Max Minghella, Flea, Samara Weaving, Rory Scovel, Lukas Haas, Eric Roberts, Damon Gupton, P.J. Byrne.

Babylon draait vanaf 19 januari 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Paramount Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...