Black Adam 16 december op HBO Max Nederland

Vraag jij je af wanneer de superheldenfilm Black Adam naar de streamingdienst HBO Max Nederland komt? Dan hebben wij het antwoord. De film met Dwayne Johnson verschijnt namelijk op vrijdag 16 december op de videodienst. Bekijk hieronder alvast een trailer.

Black Adam op HBO Max Nederland

Bijna 5.000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de oude goden kreeg – en hij net zo snel gevangen werd gezet – wordt Black Adam (Johnson) bevrijd van zijn aardse graf, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten.

De regie is in handen van Jaume Collet-Serra (The Shallows) op basis van een scenario door Adam Sztykiel, Rory Haines, Sohrab Noshirvan.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dwayne Johnson, Pierce Brosnan, Noah Centineo, Quintessa Swindell, Aldis Hodge, Sarah Shahi en Marwan Kenzari.

De film is gebaseerd op het DC Comics-personage gemaakt door Otto Binder en C.C. Beck en wordt geproduceerd door Johnson en FlynnPicturesCo’s Beau Flyn samen met Dany Garcia en Hiram Garcia van Seven Bucks Productions. Scott Sheldon zal toezicht houden op het project voor FlynnPictureCo.

De film is vanaf 16 december 2022 te zien op HBO Max Nederland.

Black Adam kijken

Klik hier voor een abonnement op HBO Max en kijk nu naar de film Black Adam!  

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...