De film Gran Turismo vanaf 9 augustus in Nederland in de bioscoop | Bekijk nieuwe trailer

De Gran Turismo film draait vanaf 9 augustus 2023 in Nederland in de bioscoop. Sony Pictures heeft vandaag de nieuwe trailer vrijgegeven voor de adaptatie van de racevideogame. Bekijk de trailer hieronder.

Gran Turismo film trailer

Gran Turismo film in Nederland in de bioscoop

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een onmogelijke droom is Gran Turismo het ultieme succesverhaal over Jann Mardenborough die als tiener dankzij zijn Gran Turismo game skills een reeks Nissan-wedstrijden won en zo een echte professionele autocoureur werd.

Gran Turismo is geregisseerd door Neill Blomkamp (District 9, Alien) op basis van een scenario geschreven door uitvoerend producer Jason Hall en Zach Baylin. De hoofdrollen worden gespeeld door Archie Madekwe, David Harbour, Orlando Bloom en Djimon Hounsou.

Het wordt geproduceerd door Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad en Dana Brunetti, met uitvoerend producent Kazunori Yamauchi, maker van het spel.

De ontwikkeling van een film gebaseerd op Gran Turismo begon in 2013, door Michael De Luca en Dana Brunetti, met een script van Alex Tse. In 2015 zou Joseph Kosinski de film regisseren en zouden Jon en Erich Hoeber een nieuw scenario schrijven. In 2018 kwam de Kosinski-versie niet meer vooruit. In mei 2022 begon de ontwikkeling van een nieuwe versie van de film, met Blomkamp als regisseur.

Gran Turismo draait vanaf 9 augustus 2023 in de bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...