Nieuwe trailer van HBO Original serie 30 Coins seizoen 2

De eerste trailer van 30 Coins seizoen 2, de Spaanse HBO Original serie is zojuist verschenen. Seizoen twee is geregisseerd door Álex de la Iglesia. De serie is geschreven door Álex de la Iglesia en Jorge Guerricaechevarría en gaat in oktober in première op HBO Max. Eerder vandaag is aangekondigd dat de serie onderdeel is van de officiële selectie van het Sitges – International Fantastic Film Festival of Catalonia (Special Screenings selectie).

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!

30 Coins seizoen 2

De meeste bewoners van Pedraza hebben inmiddels hun verstand verloren en zijn opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis. Elena ligt in coma in een ziekenhuisbed in Madrid waar Paco, getergd door berouw, voor haar probeert te zorgen. Terwijl de horror van hun situatie groeit, wordt onze groep helden geconfronteerd met een nieuwe vijand. Iemand die zo pervers is dat zelfs de duivel hem vreest. Maar wat is er gebeurd met pater Vergara? Is hij gestorven, samen met zijn aartsvijand, kardinaal Santoro? Waar kunnen de gekwelde zielen zich nog verschuilen?

De cast bestaat uit namen als Eduard Fernández, Megan Montaner, Miguel Ángel Silvestre, Paul Giamatti, Macarena Gómez, Najwa Nimri, Pepón Nieto, Cósimo Fusco, Manolo Solo, Nuria González, Javier Bódalo, Manuel Tallafé.

Credits: Het tweede seizoen van 30 COINS is opgenomen in Spanje, Italië, de VS, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. 30 COINS is geregisseerd door Álex de la Iglesia en mede geschreven door Álex de la Iglesia en Jorge Guerricaechevarría. Uitvoerend producenten voor HBO Max zijn Steve Matthews, Miguel Salvat en Antony Root. Álex de la Iglesia en Carolina Bang zijn uitvoerend producenten voor Pokeepsie Films. Geproduceerd door Anciana Milenaria S.L., een bedrijf van Pokeepsie Films.

 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...