De film Het Geheugenspel vanaf 16 augustus op Netflix

De recente film Het Geheugenspel verschijnt op 16 augustus 2023 op Netflix. De film verscheen in mei van dit jaar in de bioscoop, en is dus vanaf volgende week te streamen.

Eén van de meest populaire bestsellers van de beroemde thrillerschrijvers Nicci French, nu voor het eerst verfilmd met o.a. Anna Drijver, Maarten Heijmans, Louis Talpe en Gert Winckelmans. Bekijk hieronder de trailer voor de film Het Geheugenspel.

In de Nederlandse film wordt het lijk van Nathalie gevonden op het landgoed van de familie Deridder. Het destijds 16-jarige meisje verdween 25 jaar geleden en de vondst van haar lichaam maakt eindelijk een einde aan de onzekerheid over haar lot. Maar wat is er met Nathalie gebeurd? Familiegeheimen komen aan het licht en het heden wordt overschaduwd door het verleden. Niets zal meer hetzelfde zijn…

 

De film Het Geheugenspel op Netflix

Op het landgoed van de familie Deridder wordt het lijk gevonden van Nathalie; de destijds pas 16-jarige dochter die 25 jaar geleden verdween. De lugubere vondst maakt een einde aan jarenlange onzekerheid, maar brengt ook een lang verborgen misdaad aan het licht. Wanneer familiegeheimen worden opgerakeld, wordt het heden overschaduwd door het verleden en zal niets meer hetzelfde zijn.

De psychologische thriller is gebaseerd op The Memory Game; het eerste boek van schrijverskoppel Nicci French dat in 1997 verscheen en waarvan in Nederland en Vlaanderen meer dan 350.000 exemplaren werden verkocht. Het Britse schrijversduo is in haar genre ongekend populair. Zij schreven meer dan 25 thrillers en Het Geheugenspel is wereldwijd de eerste bioscoopfilm naar een boek van Nicci French. De regie is in handen van Jan Verheyen en Lien Willaert.

De cast van de film Het Geheugenspel bestaat uit namen als Anna Drijver, Gert Winckelmans, Louis Talpe, Maarten Heijmans, Martijn Hillenius, Daan Creyton, Vic De Wachter, Gilda De Bal, Ella van Remortel, Elske Stout, Meral Polat.

Het Geheugenspel is vanaf 16 augustus te streamen op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...