Nieuwe trailer voor John Wick serie The Continental

Peacock heeft de trailer uitgebracht voor de serie The Continental: From the World of John Wick, de aankomende John Wick-prequel. De trailer laat zien dat Winston (Colin Woodell) – gespeeld door Ian McShane in de John Wick films – in een dodelijke situatie terechtkomt vanwege zijn broer, die iets belangrijks heeft gestolen van de machtige individuen van The Continental.

The Continental: From the World of John Wick wordt door Peacock beschreven als een driedelig evenement. De eerste aflevering debuteert op vrijdag 22 september, de tweede volgt op 29 september. De laatste aflevering komt uit op 6 oktober.

Bekijk hieronder de trailer van The Continental.

 

The Continental serie trailer

De serie onderzoekt de oorsprong achter het iconische hotel uit het John Wick-universum door de ogen en acties van een jonge Winston Scott. Hij wordt meegesleurd in het helse landschap van New York City in de jaren 70 om een ​​verleden onder ogen te zien waarvan hij dacht dat hij het achter zich had gelaten. Winston zet een dodelijke koers uit door de mysterieuze onderwereld van het hotel in een aangrijpende poging om het hotel te veroveren waar hij uiteindelijk zijn toekomstige troon zal innemen.

The Continental heeft rollen voor Colin Woodell als de jonge Winston, nieuwkomer Ayomide Adegun als de jonge Charon, Mel Gibson als Cormac, Hubert Point-Du Jour als Miles, Jessica Allain als Lou, Mishel Prada als KD, Nhung Kate als Yen, Ben Robson als Frankie, Peter Greene als Uncle Charlie, Jeremy Bobb als Mayhew, Ray McKinnon als Jenkins, Adam Shapiro als Lemmy, Mark Musashi als Hansel, Marina Mazepa als Gretel en Katie McGrath als The Adjudicator.

The Continental: From the World of John Wick verschijnt op vrijdag 22 september 2023 op Peacock.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...