De film What’s Love Got to Do with It? vanaf 9 maart in de bioscoop

De film What’s Love Got To Do With It? is vanaf 9 maart 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. In deze romantische film (van de makers van Bridget Jones’ Diary en Love Actually) volgen we documentairemaker Zoe die geen geluk heeft in het vinden van haar ware liefde. Ze volgt haar jeugdvriend die trouwt met een vrouw die is uitgekozen door zijn ouders. Bekijk de trailer hieronder.

What's Love Got to Do with It film

What’s Love Got to Do with It? film

Dertigers en jeugdvrienden Zoe (Lily James) en Kazim (Shazad Latif) lopen elkaar na lange tijd weer tegen het lijf. Geïntrigeerd door Kazim’s keuze voor een traditioneel, gearrangeerd huwelijk stelt Zoe voor om de aanloop naar zijn bruiloft vast te leggen in een documentaire. Maar gaandeweg slaan de twijfels toe en komen ze voor een moeilijke beslissing: zullen ze hun hart volgen, of hun hoofd? Tegelijkertijd heeft Zoe haar eigen digitale dating perikelen en moet ze omgaan met haar bemoeizuchtige moeder Cath (Emma Thompson).

De cast bestaat uit namen als Emma Thompson, Shazad Latif, Asim Chaudry, Lily James, Shabana Azmi, Sajal Ali.

De regie is in handen van Shekhar Kapur. Het scenario is geschreven door Jemima Khan.

De film What’s Love Got to Do with It beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival op 10 september 2022, won de prijs voor Beste Komedie (de ‘Ugo Tognazzi’-prijs) op het Rome Film Fest op 22 oktober 2022 en staat gepland voor release in Nederland op9 maart 2023 door The Searchers.

Afbeelding via The Searchers

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...