Women Talking vanaf 16 februari in de Nederlandse bioscoop

De film Women Talking is vanaf 16 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder de trailer. Vrouwen in een geïsoleerde religieuze kolonie worstelen om zich te verzoenen met hun geloof na een reeks aanrandingen. Gebaseerd op het boek van Miriam Toews.

Women Talking in de bioscoop

Women Talking in de bioscoop

In 2010 proberen de vrouwen van een gesloten geloofsgemeenschap de realiteit te verzoenen met hun geloof.

Women Talking is geschreven en geregisseerd door Sarah Polley, die momenteel is genomineerd voor een Golden Globe voor Beste Scenario. De film heeft rollen voor Rooney MaraJessie BuckleyClaire FoyJudith Ivey en Sheila McCarthy. Extra cast bestaat uit Ben Whishaw en Oscarwinnaar Frances McDormand, die ook als producer fungeert.

De film is geproduceerd door Dede Gardner en Jeremy Kleiner, met Brad Pitt, Lyn Lucibello Brancatella en Emily Jade Foley als uitvoerende producenten. Het is afkomstig van Plan B Entertainment, Orion Pictures en Hear/Say Productions.

Women Talking is vanaf 16 februari 2023 te zien in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Universal Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...