De Frasier reboot vanaf november 2023 te kijken bij SkyShowtime Nederland

De Frasier reboot serie zal vanaf 3 november 2023 te kijken zijn bij SkyShowtime Nederland. Kelsey Grammer keert terug als de snobistische maar sympathieke Dr. Frasier Crane in de revival.

Afleveringen 1 en 2 zijn te streamen vanaf 3 november met elke week een nieuwe aflevering. In Frasier begint het titulaire personage een nieuw leven in Boston, waar hij nieuwe vrienden zal ontmoeten en opnieuw contact zal maken met bekende personages uit zijn verleden. Bekijk hieronder een trailer.

Frasier reboot 2023 in Nederland kijken

De nieuwe serie volgt Kelsey Grammer als Frasier Crane in het volgende hoofdstuk van zijn leven terwijl hij terugkeert naar Boston met nieuwe uitdagingen om aan te gaan, nieuwe relaties om te smeden en een paar oude dromen om eindelijk te vervullen. Jack Cutmore-Scott is te zien als Frasiers zoon Freddy; Nicholas Lyndhurst als Frasiers oude studievriend die universiteitsprofessor Alan werd; Toks Olagundoye als Olivia, Alans collega en hoofd van de psychologieafdeling van de universiteit; Jess Salgueiro als Freddy’s kamergenoot Eve; en Anders Keith als Frasier’s neef David.

Twee van de originele sterren keren ook terug: Bebe Neuwirth als de ex-vrouw van Frasier en moeder van Freddy, en Perri Gilpin, die Frasiers collega Roz speelde.

De Frasier reboot serie is vanaf 3 november 2023 te streamen bij SkyShowtime Nederland.

Frasier kijken

Frasier is een Amerikaanse komedieserie (1993 – 2004), een spin-off van de serie Cheers die draait om het leven van Dr. Frasier Crane (Kelsey Grammer), een psychiater met zijn eigen radioprogramma. Het is een van de succesvolste spin-offs aller tijden (met een record van 37 Emmy Awards), en was ook een van de populairste komische programma’s ooit op de Amerikaanse televisie.

Frasier is gemaakt door David Angell, Peter Casey en David Lee. De serie had hoofdrollen voor Kelsey Grammer, Jane Leeves, David Hyde Pierce, Peri Gilpin en John Mahoney. Het bevatte ook een aantal gastacteurs die hun stem gaven als bellers, waaronder Gillian Anderson, Halle Berry, Jodie Foster, Carrie Fisher, Linda Hamilton, Helen Mirren, Ben Stiller, Kevin Bacon, Billy Crystal en meer.

De serie was van 1993 tot 2004 elf seizoenen lang te zien. Frasier kreeg in totaal 108 Emmy-nominaties en 37 daarvan, waaronder Outstanding Comedy Series en Outstanding Lead Actor in a Comedy Series voor Grammers optreden als Frasier Crane. Bovendien heeft de serie ook twee Grammer Golden Globe Awards voor Beste Acteur gewonnen.

De originele Frasier serie is te streamen via SkyShowtime of Viaplay.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...