De misdaadserie Leopard Skin vanaf 23 april op FOX

De misdaadserie Leopard Skin is vanaf 23 april op de Nederlandse televisie te zien bij FOX. Eerder ging de reeks in première bij de Amerikaanse vod-dienst Peacock. Bekijk hieronder een trailer.

Leopard Skin

Een criminele bende (Nora Arnezeder, Gentry White, Margot Bingham) is op de vlucht voor een mislukte diamantroof, bedacht door de corrupte rechter Lasalle (Jeffrey Dean Morgan). Ze zoeken onderdak in het afgelegen paradijs van Playa Perdida, Mexico, op het strandlandgoed waar de twee intrigerende vrouwen Alba en Batty (Carla Gugino, Gaite Jansen) leven. Duistere en humoristische complicaties ontstaan ​​wanneer ze worden vergezeld door twee dinergasten, documentairemaker Max (Philip Winchester), zijn wispelturige vriendin Maru (Amelia Eve) en de voormalige huishoudster van het landgoed, Inocencia (Ana de la Reguera). Wanneer ze allemaal worden gegijzeld, borrelen moorddadige geheimen, koelbloedig verraad en schokkende verlangens naar de oppervlakte terwijl iedereen op hun lot wacht.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nora Arnezeder, Gentry White, Margot Bingham, Jeffrey Dean Morgan, Carla Gugino, Gaite Jansen, Philip Winchester, Amelia Eve, Ana de la Reguera.

Leopard Skin werd bedacht door Sebastian Gutierrez, die in het echte leven getrouwd is met Gugino.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...