The Good Fight seizoen 6 vanaf 24 april op Videoland

The Good Fight seizoen 6 is vanaf 24 april 2023 te zien op Videoland. Het zesde en tevens laatste seizoen verscheen vorig jaar november op televisie in Amerika. Bekijk hieronder een trailer.

The Good Fight seizoen 6 op Videoland

Diane Lockhart is in een zwart gat terecht gekomen en verkeert in financieel zwaar weer. Ook heeft ze haar baan verloren bij Lockhart & Lee en probeert ze samen met haar petekind Maia en Lucca Quinn hun reputaties te herstellen. Ze sluit zich aan bij een prominent advocatenkantoor in Chicago.

De hoofdrollen worden gespeeld door Christine Baranski, Audra McDonald, Sarah Steele, Michael Boatman, Nyambi Nyambi, Charmaine Bingwa. Voor het laatste seizoen voegden John Slattery, Zach Grenier, Alan Cumming, Carrie Preston en Andre Braugher zich ook bij de cast.

The Good Fight is een juridisch drama geproduceerd voor CBS’s streamingdienst CBS All Access (later Paramount+). Het is de eerste originele scriptserie van het platform. De serie, gemaakt door Robert King, Michelle King en Phil Alden Robinson, is een spin-off en vervolg op The Good Wife, gemaakt door de Kings. Het eerste seizoen ging in première op 19 februari 2017.

Het is uitvoerend geproduceerd door Robert King, Michelle King, Ridley Scott, David W. Zucker, Liz Glotzer, Brooke Kennedy en Alison Scott.

The Good Fight seizoen 6 is vanaf 24 april 2023 in Nederland te zien op Videoland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...