De Verraders met onbekende Nederlanders start in februari 2024

Het nieuwe seizoen van De Verraders, waar voor het eerst alleen onbekende Nederlanders aan meedoen, verschijnt vanaf 16 februari op RTL 4. Maar liefst 22 kandidaten gaan in 2024 de strijd aan voor een stapel zilverstaven. Én om de eer natuurlijk om de meesteroplichter van het seizoen te zijn. Bekijk hieronder de eerste beelden.

De Verraders is een spelprogramma waarin een groep mensen een aantal dagen lang strijdt om een stapel zilverstaven. Onder hen zijn enkele verraders die ‘s nachts iemand kunnen ‘vermoorden’, die persoon moet het spel direct verlaten. Aan de overige spelers, de getrouwen, de taak om de verraders te ontmaskeren. Inmiddels zijn er drie seizoenen gemaakt voor RTL en twee voor Videoland, waaronder een Halloween-editie.

In het huidige seizoen reizen de kandidaten naar het buitenland om onder leiding van Tijl Beckand hun intrek te nemen in een schilderachtig en mystiek Frans kasteel. Deze onbekende omgeving, nieuwe spelelementen, meer fanatieke spelers dan ooit én een zilverschat van 40 kilo die op het spel staat, vormen een cocktail voor wederom een spannend en zenuwslopend seizoen. Wie is te vertrouwen, wie bedriegt de andere deelnemers en wie eindigt met het zilver?


 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl)

De Verraders met onbekende Nederlanders 2024

In het spel De Verraders spelen 18 BN’ers om een pot met 50 kilo zilver. Drie van hen zijn verraders en de overige 15 spelers, de Getrouwen, moeten hen zien te ontmaskeren. En daar is haast bij, want de verraders vermoorden iedere nacht een getrouwe. Elke avond mag de groep als geheel iemand verbannen die ze niet (meer) vertrouwen. Lukt het de Getrouwen om de Verraders eruit te werken voor het spel is afgelopen?

De Verraders is een Nederlands televisieprogramma dat op 13 maart 2021 voor het eerst werd uitgezonden op RTL 4. Het wordt geproduceerd door het mediabedrijf IDTV. Het programma was voor RTL 4 een groot succes. Recentelijk was er de speciale Videoland-editie te zien.

De Verraders wordt gepresenteerd door Tijl Beckand.

Wanneer komt De Verraders met onbekenden op RTL en Videoland?

De Verraders met onbekende Nederlanders is vanaf 16 februari om 20:00 uur te zien op RTL 4.

Afbeelding via Videoland / RTL 

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...