Trailer voor Amy Winehouse film Back to Black

Bekijk hieronder de trailer van de Amy Winehouse film Back to Black! Ontdek het verhaal achter één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. Vanaf 18 april is de film Back to Black in de Nederlandse bioscopen te zien. 

Back to Black film trailer

Back to Black is een ode aan één van de meest iconische muzieksterren van de 21e eeuw: Amy Winehouse. De film bevat veel van Amy’s hits en focust op haar buitengewone genialiteit en de humor en eerlijkheid die alles wat ze deed doordrenkten. Back to Black vertelt Amy Winehouses levensverhaal, van haar opvoeding en bruisende jaren in Londen tot haar intense reis naar wereldwijd succes, maar laat ook de donkere kant daarvan zien. Gedurende haar hele carrière tot aan haar tragische dood bleef de zangeres altijd worstelen met haar demonen, haar roem en de toxische knipperlichtrelatie met haar grote liefde.

Marisa Abela (Industry) zal in de film schitteren als Winehouse. Andere castleden die in de film zullen verschijnen zijn onder meer Jack O’Connell, Eddie Marsan en Lesley Manville.

Winehouse was een Engelse zangeres die vooral bekend stond om haar zang en dekking van verschillende genres in haar muziek. Haar debuutalbum, Frank, werd in 2003 uitgebracht en kreeg lovende kritieken, en haar vervolgalbum, Back to Black, uitgebracht in 2006, was een groot succes. Het album werd een van de best verkochte albums in de Britse geschiedenis en de single ‘Rehab’ blijft immens populair.

De film werd geschreven door Matt Greenhalgh (Nowhere Boy, Control) en geproduceerd door Alison Owen (Saving Mr Banks, Me Before You, Elizabeth) en Debra Hayward (Les Miserables, Bridget Jones’s Baby) van Monumental Pictures naast Nicky Kentish-Barnes (About Time, Everest, About A Boy). Sam Taylor-Johnson is executive producer, naast Ron Halpern en SVP Global Production’s Joe Naftalin namens Studio Canal.

Vanaf 18 april is de film Back to Black in de Nederlandse bioscopen te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...