Deense dramaserie Carmen Curlers vanaf 16 november op NPO

De Deense dramaserie Carmen Curlers is vanaf 16 november te zien op NPO Plus. Tevens zal de reeks vanaf vrijdag 17 november wekelijks te volgen zijn op NPO 2. Bekijk hieronder een trailer.

Het op feiten gebaseerde drama speelt zich af in de jaren zestig en draait om een product dat het leven van vrouwen zou revolutioneren: de elektrische krulspeld.

Carmen Curlers

Een revolutie in het leven van vrouwen: de elektrische krulspeld. Hij brengt een droomkapsel binnen bereik en geeft tegelijkertijd vrouwen economische zelfstandigheid door werk in de krulspeldenproductie. Ondernemer Axel en kapper Frans brengen hem op de markt, terwijl vrouwen zich bezinnen op geld, relaties en huwelijk.

De reeks heeft rollen voor Christian Tafdrup, Fanny Leander Bornedal, Garance Chansigaud, Lars Ranthe, Maria Rossing, Mille Lehfeldt, Morten Hee Andersen, Nicolai Jørgensen, Rosalinde Mynster, Signe Egholm Olsen.

Carmen Curlers is een Deense dramaserie van de zender DR1. De serie ging in première op 30 september 2022.

Eerder dit jaar verscheen ook Carmen Curlers seizoen 2 op de Deense televisie. Maker Mette Heeno (Snow Angels) werkt tevens aan een derde seizoen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter