Trailer voor Wicked Little Letters met Olivia Colman

Studiocanal heeft de officiële trailer gedropt voor Wicked Little Letters, het komende komedie-mysterie, waarin The Lost Daughter co-sterren Olivia Colman en Jessie Buckley herenigd worden. De film beleefde zijn wereldpremière op het Toronto International Film Festival 2023 en zal op 23 februari 2024 in de bioscopen verschijnen. Wat de internationale releasedatum betreft, zijn er momenteel geen aankondigingen gedaan.

In de video wordt de badplaats Littlehampton opgeschrikt door een ongewoon schandaal, terwijl vrouwen in hun gemeenschap brieven ontvangen vol harde scheldwoorden die tegen hen gericht zijn. Vanwege haar zorgeloze karakter en luidruchtige persoonlijkheid wordt Rose hun hoofdverdachte achter de beledigende brieven. Maar nadat Edith onverwacht een vriendschap met Rose heeft gesloten, beseffen ze dat Rose niet de boosdoener is. Dit leidt ertoe dat ze samenwerken met de andere vrouwen in hun stad om de echte verdachte te vinden.

Wicked Little Letters

Een Engelse badplaats uit de jaren twintig is getuige van een duister en absurd schandaal in deze losbandige mysterieuze komedie”, luidt de synopsis. “De film volgt twee buren: de zeer conservatieve lokale Edith Swan en de luidruchtige Ierse migrant Rose Gooding. Wanneer Edith en haar medebewoners kwaadaardige brieven vol onbedoeld hilarische godslastering ontvangen, wordt de grofgebekte Rose beschuldigd van de misdaad. De anonieme brieven veroorzaken nationale opschudding en er volgt een proces. Maar als de vrouwen van de stad – onder leiding van politieagent Gladys Moss – de misdaad zelf beginnen te onderzoeken, vermoeden ze dat er iets mis is, en dat Rose misschien toch niet de schuldige is.

Gebaseerd op een waargebeurd verhaal, wordt Wicked Little Letters geregisseerd door Thea Sharrock op basis van een scenario geschreven door Jonny Sweet. Olivia Colman en Jessie Buckley worden vergezeld door Timothy Spall, Anjana Vasan, Alisha Weir, Gemma Jones, Lolly Adefope, Jason Watkins, Eileen Atkins, Hugh Skinner, Malachi Kirby en meer.

De film is uitvoerend geproduceerd door Jo Wallett, Ron Halpern, Anna Marsh, Joe Naftalin, Daniel Battsek, Ollie Madden, Farhana Bhula, Jonny Sweet en Simon Bird. Het is afkomstig van Blueprint Pictures en South of the River Pictures.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...