Die Hart 2: Die Harter trailer met Kevin Hart & John Cena

Het Roku-kanaal heeft de officiële trailer uitgebracht voor Die Hart 2: Die Harter, het komende tweede seizoen van Kevin Hart’s meta-actiekomedie. De serie keert op 31 maart terug.

De video toont Harts pogingen om de grootste actiester aller tijden te worden, aangezien hij zich plotseling in een gevaarlijke situatie bevindt wanneer iemand uit zijn verleden terugkeert om wraak op hem te nemen. Het biedt ook onze eerste blik op het personage van John Cena, Mr. 206, een voormalige stuntman met blonde lokken.

Bekijk hieronder de trailer van Die Hart 2: Die Harter.

Die Hart 2: Die Harter

Die Hart 2: Die Harter is wederom geregisseerd door filmmaker Eric Appel op basis van een scenario geschreven door Tripper Clancy. Hart en Cena worden vergezeld door Nathalie Emmanuel als Jordan King, Ben Schwartz als Andre en Paula Pell als Cynthia.

Na het verwezenlijken van zijn droom om een ​​bonafide actieheld te worden in Die Hart, wil Kevin Hart nu zijn nalatenschap als de grootste actiester aller tijden verstevigen. Hij heeft een concept ontwikkeld voor een revolutionaire film waarin de actie zo ongeschreven en onverwacht is dat zelfs Kevin niet zal weten wat er gaat komen. Maar Kevins droom komt met een blinde vlek, en hij wordt al snel het slachtoffer van een kwaadaardig wraakcomplot, georkestreerd door iemand uit zijn verleden. Kevin moet de hulp inroepen van zijn favoriete co-ster Jordan King, zijn overijverige assistent Andre, Andre’s moeder Cynthia en de legendarische Hollywood-stuntman Mr. 206 als hij wil overleven.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Hart, Jeff Clanagan, Candice Wilson Cherry, Bryan Smiley, Thai Randolph, Mike Stein, Luke Kelly-Clyne, Kevin Healey en Ty Walker. Seizoen 1 ontving drie Emmy-nominaties, waaronder die voor beste acteur in een korte komedie- of dramaserie voor Hart en John Travolta en voor beste actrice in een korte komedie- of dramaserie voor Emmanuel.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...