Trailer voor Netflix actiekomedie FUBAR met Arnold Schwarzenegger

Netflix heeft de eerste trailer vrijgegeven voor FUBAR, de aanstaande actiekomedie met Arnold Schwarzenegger in de hoofdrol in zijn eerste grote tv-project. De serie is vanaf 25 mei beschikbaar op Netflix.

De video geeft ons onze eerste blik op Luke Brunner van Schwarzenegger, een CIA-spion die zijn laatste opdracht op zich neemt voordat hij met pensioen gaat. Het geeft ons ook een glimp van enkele actiescènes van de show.

FUBAR

Een CIA-agent die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. Gedwongen om terug het veld in te gaan voor een laatste job, gaat de serie over de universele gezinsdynamiek tegen een wereldwijde achtergrond van spionnen, actie en humor. Schwarzenegger zei:

“Everywhere I go, people ask me when I’m going to do another big action comedy like True Lies. Well, here it is. FUBAR will kick your ass and make you laugh — and not just for two hours. You get a whole season. It’s been a joy to work with Nick, Skydance, and Netflix to give my fans exactly what they’ve been waiting for.”

FUBAR is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nick Santora, die de serie omschrijft als “het meest surrealistische project” uit zijn carrière. In deze actiekomedie met acht afleveringen zijn er rollen voor Schwarzenegger, Monica Barbaro, Milan Carter, Gabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley en Jay Baruchel.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost met David Ellison en Dana Goldberg van Skydance. Het komt van Skydance Television.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...