Die Hart vanaf 24 februari op Prime Video

Prime Video presenteert de officiële trailer voor de film Die Hart, die op 24 februari 2023 op Prime Video in première gaat. De satirische actiekomedie volgt Kevin Hart (Ride Along, Jumanji: The Next Level, Me Time) in zijn streven naar een levensveranderende rol. De film wordt geproduceerd door Hartbeat, Hart’s wereldwijde mediabedrijf. Bekijk hieronder de trailer voor Die Hart.

Die Hart

Die Hart op Prime Video

In de film speelt Hart een gefictionaliseerde versie van zichzelf, terwijl hij van plan is om niet in een hokje te worden geplaatst als een komische wingman, maar serieus te worden genomen als een actiefilmster. Kevin Hart gaat naar de ‘actieheldenschool’ van Ron Wilcox, gespeeld door John Travolta (Paradise City, Eye for an Eye), waar hij probeert te leren hoe hij een van de meest begeerde actiesterren in de branche kan worden.

Kevin Hart en John Travolta worden vergezeld door Nathalie Emmanuel (Game of Thrones, Fast & Furious franchise), Josh Hartnett (Wrath of Man, Paradise Lost) en Jean Reno (Call My Agent!, 22 Bullets). De film is geregisseerd door Eric Appel (Brooklyn Nine-Nine) en geschreven door Derek Kolstad (John Wick: Chapter 1, 2 & 3).

Die Hart verschijnt vanaf 24 februari op Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...