Sword Art Online The Movie vanaf 23 februari in Nederland in de bioscoop

Vanaf 23 februari 2023 draait Sword Art Online The Movie – progressive – Scherzo of Deep Night in Nederland in de bioscoop. Het langverwachte vervolg van Aria of a Starless Night (2021) dat verder gaat met Asuna’s reis door de Virtual Reality deathgame waar “Game Over” in het spel direct leidt tot de dood in de echte wereld. Bekijk hieronder de trailer voor Sword Art Online The Movie – progressive – Scherzo of Deep Night.

Sword Art Online The Movie Nederland

Sword Art Online The Movie in Nederland in de bioscoop

‘s Werelds eerste VRMMORPG (Sword Art Online) is een spel des doods geworden. Meer dan een maand is verstreken sinds 10.000 gebruikers vast kwamen te zitten in de gamewereld. Asuna, die de eerste verdieping van het zwevende ijzeren kasteel van Aincrad vrijmaakte, sloot zich aan bij Kirito en vervolgde haar reis om de bovenste verdieping te bereiken. Met de steun van de vrouwelijke Information Broker Argo, leek het vrijmaken van de verdiepingen soepel te verlopen, maar… Er breekt een conflict uit tussen twee grote topspelersgroepen die zouden moeten samenwerken – de ALS (Aincrad Liberation Squad) en de DKB (Dragon Knights Brigade). En ondertussen is er achter de schermen een mysterieuze figuur die aan de touwtjes trekt…. In een gevaarlijke doodsstrijd volgt een aanval die anders is dan de dreiging en deze heeft alles te maken met Asuma en Kirito…!

De stemmen worden ingesproken door onder andere Yoshitsugu Matsuoka, Haruka Tomatsu, Shiori.

De film wordt geregisseerd door Ayako Kouno op basis van een scenario door Reki Kawahara.

Sword Art Online The Movie – progressive – Scherzo of Deep Night draait vanaf 23 februari 2023 in Nederland in de bioscoop.

Afbeelding via POM Benelux

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter