Disney en Pixar film Elio vanaf februari 2024 in de bioscoop | Bekijk de trailer

Ontdek de eerste trailer en poster van de Disney en Pixar film Elio, in februari 2024 in de bioscoop.

Maak kennis met Elio: een jongen die door de melkweg wordt vervoerd en aangezien wordt voor de intergalactische ambassadeur voor onze planeet Aarde.

elio disney pixar trailer

Disney en Pixar film Elio in de bioscoop

In de film is Elio een jongen die door de melkweg wordt vervoerd en aangezien wordt voor de intergalactische ambassadeur voor planeet Aarde.

De film introduceert Elio, een underdog met een actieve verbeeldingskracht die per ongeluk wordt opgestraald naar het Communiversum, een interplanetaire organisatie met vertegenwoordigers van sterrenstelsels van heinde en verre. Elio wordt ten onrechte geïdentificeerd als de ambassadeur van de aarde in de rest van het universum en is totaal onvoorbereid op dat soort druk. Elio moet nieuwe banden aangaan met excentrieke buitenaardse levensvormen, een reeks formidabele beproevingen overleven en op de een of andere manier ontdekken wie hij werkelijk moet zijn.

Disney en Pixar’s Elio wordt geregisseerd door Adrian Molina en geproduceerd door Mary Alice Drumm.

Met in de hoofdrol America Ferrera als Olga Solis en Yonas Kibreab als Elio. Andere rollen zijn er voor Jameela Jamil en Brad Garrett.

De film verschijnt 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...