Eerste beelden Nederlandse Netflix film Happy Ending

Netflix geeft de eerste beelden vrij van de aankomende Nederlandse film Happy Ending. De film is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk, winnaar van de Netflix New Voices-competitie in 2021.

De hoofdrollen worden vertolkt door Gaite Jansen, Martijn Lakemeier en Joy Delima. Naast dit drietal zijn ook Claire Bender, Sinem Kavus en Sidar Toksöz te zien in deze gewaagde romcom. Happy Ending is nog dit jaar wereldwijd te zien op Netflix.

Happy Ending

Luna (Gaite Jansen) en Mink (Martijn Lakemeier) zijn een gelukkig koppel dat hun eenjarig samenzijn viert. Mink weet niet dat Luna al sinds het begin van hun relatie haar orgasmes faket, en Luna heeft dit nu al zo lang verzwegen dat ze er niet meer bij hem over durft te beginnen. Wanneer haar beste vriendinnen Luna aansporen om eens nieuwe dingen in de slaapkamer uit te proberen met Mink, stelt Luna een spannend idee aan hem voor: een trio. De daaropvolgende avond met de avontuurlijke Eve (Joy Delima) zet het leven van Luna op haar kop.

De film is geschreven en geregisseerd door Joosje Duk.

De cast bestaat uit namen als Gaite Jansen, Martijn Lakemeier, Joy Delima, Claire Bender, Sinem Kavus, Sidar Toksöz.

De film wordt geproduceerd door het in Amsterdam gevestigde productiebedrijf Topkapi Films, bekend van onder andere Instinct (Halina Reijn), Girl (Lukas DHont) en Alles is Liefde (Joram Lürsen).

Happy Ending is dit jaar wereldwijd te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...