Dit zijn de deelnemers van LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2

De deelnemers van LOL: Last One Laughing seizoen 2 zijn bekend. De namen zijn Bram Krikke, Arjan Ederveen, Anniek Pheifer  Jelka van Houten, Nabil Aoulad Ayad, Rayen Panday, Soumaya Ahouaoui, Leo Alkemade, Rick Paul van Mulligen en Ruben van der Meer. Naast de tien comedians wordt de kijker in het tweede seizoen getrakteerd op enkele verrassende gastoptredens van oude bekenden die het de kandidaten extreem moeilijk maken. Philippe Geubels en Jeroom Snelders nemen de presentatie weer voor hun rekening.

Vorig jaar ging Bas Hoeflaak er vandoor met de winst. Het iconische liedje Het Fluitlied van Hoeflaak maakte de meeste comedians aan het lachen (hieronder te bekijken) en bereikte meer dan 17 miljoen mensen, nadat de video viraal ging op social media.

Wanneer verschijnt seizoen 2 van LOL: Last One Laughing dan op Prime Video? We hoeven niet heel lang te wachten, want de serie keert nog dit jaar terug! 

LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 deelnemers

Voor deze show laten tien Nederlandse top comedians zes uur lang met elkaar in een ruimte opsluiten, waar ze elkaar aan het lachen proberen te maken. De presentatoren houden de comedians, via meer dan 50 camera’s goed, in de gaten, want wie lacht verliest en moet het spel verlaten. Wie het laatst lacht wint de wedstrijd met als hoofdprijs €50.000, die naar een door de winnaar gekozen goed doel gaat.

In het eerste seizoen waren de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Afbeelding via Prima Video Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: