Releasedatum & deelnemers van LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2

Wanneer verschijnt seizoen 2 van LOL: Last One Laughing dan op Prime Video? We hoeven niet heel lang te wachten, want de serie keert op woensdag 27 december terug! Bekijk hieronder de trailer voor LOL: Last One Laughing seizoen 2.

Vanaf 27 december zijn de eerste 2 afleveringen van de comedy show te zien op Prime Video, gevolgd door aflevering drie en vier op woensdag 3 januari 2024 en aflevering vijf en zes op woensdag 10 januari 2024.

De deelnemers van het tweede seizoen zijn bekend. Henry van Loon en Bas Hoeflaak (van het Fluitlied) wederom hun opwachting maken in het tweede seizoen van de succesvolle Prime Video comedy show. De line- up van dit nieuwe seizoen bestaat verder uit Bram Krikke, Arjan Ederveen, Jelka van Houten, Leo Alkemade, Soumaya Ahouaoui, Rick Paul van Mulligen, Nabil Aoulad Ayad, Anniek Pheifer, Ruben van der Meer en Rayen Panday. Philippe Geubels en Jeroom Snelders nemen de presentatie weer voor hun rekening.

Vorig jaar ging Bas Hoeflaak er vandoor met de winst. Het iconische liedje Het Fluitlied van Hoeflaak maakte de meeste comedians aan het lachen en bereikte meer dan 17 miljoen mensen, nadat de video viraal ging op social media.

LOL: Last One Laughing Nederland seizoen 2 deelnemers

Philippe Geubels en Jeroom Snelders zijn terug als gastheren van het tweede seizoen van LOL: Last One Laughing waarin tien toptalenten uit de wereld van comedy en film met elkaar in een ruimte worden opgesloten en de strijd aangaan om elkaar aan het lachen te krijgen. Wie is degene die binnen vijf minuten al een waarschuwing te pakken heeft? Wie trapt in zijn eigen val? Wie lacht twee keer achter elkaar en ligt meteen uit het spel? Welke deelnemer denkt dat spaghetti snuiven een goed idee is en wie gebruikt zijn eigen lichaam om een schilderij te maken? Maar de belangrijkste vraag van allemaal is: wie houdt het vol om zes uur niet te lachen en mag zich de winnaar van LOL: Last One Laughing seizoen 2 noemen?

In het eerste seizoen waren de 10 strijdende comedians Henry van Loon, Tineke Schouten, Roué Verveer, Ruben van der Meer, Nienke Plas, Rayen Panday, Stefano Keizers, Alex Ploeg, Soundos El Ahmadi en Bas Hoeflaak.

LOL: Last One Laughing in Nederland volgt op het succes van het wereldwijde serie format van Prime Video, dat eerder is uitgebracht in Japan, Mexico, Brazilië, Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

LOL: Last One Laughing seizoen 2 is vanaf woensdag 27 december 2023 te zien op Prime Video!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...