Winactie | Oppenheimer blu ray

Oppenheimer is vanaf 22 november verkrijgbaar op blu ray, 4K Ultra HD en DVD. Het is de niet te missen film over de man en het moment waarop de wereld voorgoed veranderde, van de hand van gevierd auteur en regisseur Christopher Nolan. Dit meesterwerk, dat wereldwijd succes blijft oogsten, kan je nog op tijd voor de feestdagen in huis halen op 4K Ultra HD, Blu-ray & Digital download op 22 november, van Universal Pictures Home Entertainment. Wij geven een aantal blu ray exemplaren weg! Wil jij kans maken op een Oppenheimer blu ray? Doe dan snel mee met de winactie! Titel: Oppenheimer
Regie: Christopher Nolan
Scenario: Christopher Nolan
Cast: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon, Robert Downey jr., Florence Pugh, Josh Hartnett, Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh


Verhaal Oppenheimer

Oppenheimer, dat door Christopher Nolan geschreven en geregisseerd werd voor het grote scherm, laat de kijkers in het hoofd kruipen van de theoretische natuurkundige J. Robert Oppenheimer (Cillian Murphy) wiens baanbrekend werk als directeur van het Los Alamos Laboratory van het Manhattan Project leidde tot de eerste atoombom. De volledige cast van Oppenheimer, een ongeëvenaarde film, bestaat uit sterren, waaronder Emily Blunt, Oscarwinnaar Matt Damon, Oscargenomineerde Robert Downey jr., Oscargenomineerde Florence Pugh, Josh Hartnett, en Oscarwinnaars Casey Affleck, Rami Malek en Kenneth Branagh.

Maak kennis met het ongeëvenaarde filmproces van Oppenheimer en een brede verzameling aan bonusmateriaal zoals het wereldwijde debuut van The Story of Our Time: The Making of Oppenheimer. In dit meer dan zeventig minutenlange stuk word je ondergedompeld in exclusieve beelden achter de schermen. In diepgaande interviews met Nolan en zijn creatieve team kom je alles te weten over het proces, de acteerprestaties, de effecten, de muziek en het creatieve team die deze buitengewone film vorm gaven. Bijkomend materiaal bevat onder meer de documentaire van NBC News Companion, To End All War: Oppenheimer and the Atomic Bomb en Trinity Anniversary Panel Discussion met een panel gemodereerd door Chuck Todd, een journalist die een Emmy won, met Christopher Nolan, Nobelprijswinnaar dr. Kip Throne, wereldberoemde natuurkundige dr. Carlo Rovelli, directeur van het Los Alamos National Laboratory dr. Thom Mason en Kai Bird. Deze laatste is co-auteur van American Prometheus: The Triumph and Tragedy of J. Robert Oppenheimer, het boek dat een Pulitzer-prijs won en waarop de film gebaseerd is.

Winactie Oppenheimer bu ray

Wat moet je doen? Simpel! Vertel ons dan via onderstaande formulier waarom jij deze film graag zou willen zien.

Volg onze Facebook én Instagram-pagina’s en maak EXTRA kans!

Uit alle aanmeldingen zal de winnaar worden getrokken. Meedoen aan deze actie kan t/m 10 december 2023.

Voorwaarden

  • Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd;
  • De winnaar van de actie zal persoonlijk benaderd worden;
  • Per persoon kan slechts één keer worden meegedaan;
  • Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

%d bloggers liken dit: