Documentaire KELLY vanaf 31 maart op Prime Video

Kelly van der Veer krijgt haar eigen documentaire! Kelly was verwierf als trans vrouw landelijke bekendheid met haar deelname aan de derde editie van Big Brother in 2001. Ze was een van de eerste openlijke transvrouwen in Nederland en vertelt nu hoe dit voor haar geweest is. In de docu vertelt ze trots haar eigen verhaal en hoe ze omging met negatieve reacties over haar coming out en haar werk als prostituee. Bekijk de documentaire van KELLY vanaf 31 maart op Prime Video.

KELLY op Prime Video

KELLY is een documentaire over een bekende Nederlandse transgender vrouw (bekend van Big Brother 2001) die na een periode van grote roem verslaafd raakte en uit het zicht verdween. Nadat ze op de nationale tv slecht wordt behandeld gleed ze langzaam af naar drugsmisbruik, webcamwerk en uiteindelijk prostitutie op de Wallen, waar ze nog steeds werkt. De documentaire laat haar jeugd zien, begripvolle ouders, vrienden, haar werkplek, huidige beroemde transgenders (Nikkie Tutorials en anderen) die zeggen hoeveel Kelly voor hen betekende en hun acceptatie. Ondertussen krijg je een zeer intiem en pijnlijk kijkje in hoe haar leven werd verwoest.

De film werd geregisseerd door June te Spenke, de eerder ook de docu Famke Next maakte.

KELLY is vanaf 31 maart exclusief te zien bij Prime Video.

Afbeelding via Prime Video

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter