Nieuwe drama serie Arcadia vanaf 19 maart op de NPO

De Vlaams-Nederlandse serie Arcadia verschijnt 19 maart op de NPO. Dan is het achtdelige drama elke week te volgen op NPO 3 en NPO Start, en vanaf die dag is de complete reeks tevens online te bekijken via NPO Plus. In Arcadia heeft iedereen een score. Hoe hoger de score, hoe beter je leven. Als blijkt dat vader Pieter fraudeert met de scores van zijn dochters, heeft dat ernstige gevolgen…

Serie Arcadia op de NPO

Na een grote ramp ontstaat een nieuwe samenleving: Arcadia. Hier wordt het lot van burgers bepaald door hun persoonlijke burgerscore. We volgen de familie Hendriks die dankzij hun hoge scores een goed en veilig leven kunnen leiden. Alles verandert wanneer blijkt dat vader Pieter met de scores van twee dochters heeft gefraudeerd. Hoe houdt de familie zich staande? Kiezen ze voor elkaar? Of ieder voor zichzelf?

De bekende cast bestaat onder anderen uit Monic Hendrickx, Maarten Heijmans, Aus Greidanus, Melody Klaver, Ellie de Lange en de Vlaamse acteurs Gene Bervoets, Wim Opbrouck en Natali Broods.

Tim Oliehoek (De Zaak Menten, Stanley H.) tekende voor de regie. Arcadia is gemaakt door het Belgische productiehuis jonnydepony in coproductie met VRT, KRO-NCRV en Big Blue. Met ondersteuning van de Duitse publieke omroepen WDR en SWR. De opnames vonden plaats in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Arcadia, vanaf 19 maart elke week om 20:20 uur bij KRO-NCRV op NPO 3 en NPO Start of bekijk vanaf 19 maart de volledige serie op NPO Plus.

Fotograaf: KRO-NCRV

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...