Duitse oorlogsfilm Blood & Gold vanaf mei op Netflix

Vanaf 26 mei kun je bij Netflix kijken naar de Duitse actiefilm Blood & Gold. Het verhaal speelt zich af in het voorjaar van 1945, wanneer de Duitse deserteur Heinrich terugkeert naar zijn jonge dochter, maar onderweg wordt onderschept door een groep SS-ers. Bekijk de trailer hieronder.

De deserteur Heinrich is op weg naar zijn dochter als hij wordt tegengehouden door een SS-troep. Terwijl hij aan een boom hangt, wordt hij op de laatste seconde gered door de moedige boerin Elsa. De twee worden verenigd door hun gemeenschappelijke vijand en hun strijd voor gerechtigheid en hun families. De spannende en bloedige zoektocht naar een Joodse goudschat begint en brengt bittere geheimen aan het licht.

In de film zijn rollen weggelegd voor de Duitse acteur Alexander Scheer, Robert Maaser en Roy McCrerey, maar ook Florian Schmidtke en Marie Hacke maken een verschijning.

Blood & Gold is afkomstig van de succesvolle regisseur Peter Thorwarth. Eerder regisseerde hij voor Netflix de horrorfilm Blood Red Sky over een trans-Atlantische vlucht waarop een van de passagiers een mysterieuze ziekte onder de leden heeft.

Blood & Gold is vanaf 26 mei 2023 te zien op Netflix!

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter