Trailer voor actiethriller Mercy met Jon Voight

De eerste officiële trailer is verschenen van Mercy, de aanstaande actiethriller waarin een ex-militaire dokter op avontuur gaat om de dag te redden. Bekijk de Mercy trailer hieronder.

Mercy film trailer

Mercy trailer

De aankomende film heeft rollen voor Leah Gibson (Jessica Jones), Jonathan Rhys Meyers (Vikings) en Jon Voight (Coming Home), en is geregisseerd door Tony Dean Smith met een script van Alex Wright. De film volgt Gibson, een ex-militaire arts die in een gevecht terechtkomt nadat haar zoon is gegijzeld en ze gedwongen wordt hem te vinden.

Een ex-militaire arts bevindt zich in een dodelijke strijd om te overleven wanneer de Ierse maffia de controle overneemt van het ziekenhuis waar ze werkt. Wanneer haar zoon wordt gegijzeld, wordt ze gedwongen te vertrouwen op haar door de strijd geharde verleden en dodelijke vaardigheden nadat ze beseft dat er niemand meer is om de dag te redden behalve zij.

Mercy wordt op 19 mei 2023 in Amerikaanse bioscopen en digitaal uitgebracht en op 2 juni 2023 via video-on-demand.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...