Dune: Part Two vanaf 2 november in de Nederlandse bioscoop | Bekijk de nieuwe trailer

Dune: Part Two verschijnt 2 november 2023 in de Nederlandse bioscoop. Warner Bros. en Legendary hebben vandaag een nieuwe trailer vrijgegeven van het langverwachte vervolg. Bekijk deze hieronder.

Dune: Part Two trailer

Dune: Part Two in de bioscoop

In Dune: Part Two gaat de legendarische reis van Paul Atreides verder in gezelschap van Chani en de Vrijmans, terwijl hij zint op wraak op degenen die voor de ondergang van zijn familie gezorgd hebben. Paul zal moeten kiezen tussen de liefde van zijn leven en het lot van het universum om de vreselijke toekomst te voorkomen die hij als enige voorzien heeft.

Denis Villeneuve heeft de film geregisseerd naar een scenario dat hij met Jon Spaihts geschreven heeft en dat gebaseerd is op het boek van Herbert. De film is geproduceerd door Mary Parent, Cale Boyter, Villeneuve, Tanya Lapointe en Patrick McCormick. De uitvoerend producenten zijn Josh Grode, Herbert W. Gains, Jon Spaihts, Thomas Tull, Brian Herbert, Byron Merritt en Kim Herbert, met Kevin J. Anderson als creatief adviseur.

De terugkerende cast bestaat uit Timothée Chalamet, Rebecca Ferguson, Stellan Skarsgård, Dave Bautista, Zendaya, Javier Bardem, Josh Brolin en Stephen McKinley Henderson. Nieuwe rollen zijn er voor Christopher Walken als keizer Shaddam IV, Florence Pugh als prinses Irulan, Austin Butler als Feyd-Rautha, Léa Seydoux als Lady Margot en Souheila Yacoub als Shishakli.

Na de release kreeg de eerste film lovende kritieken van zowel fans als critici. Het leverde ook maar liefst 10 Academy Award-nominaties op. Het won er zes, waaronder Best Original Score, Best Sound, Best Film Editing, Best Cinematography, Best Production Design en Best Visual Effects.

Dune: Part Two draait vanaf 2 november 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...