Trailer voor Steven Soderbergh’s HBO Max serie Full Circle

HBO Max heeft de trailer uitgebracht voor Full Circle, Steven Soderberghs nieuwste serie met in de hoofdrollen Claire Danes en Zazie Beetz.

De video belicht onderling verbonden verhalen tussen verschillende groepen mensen rond de ontvoering van een tienerjongen. Het misdaaddrama gaat op donderdag 13 juli in première op HBO Max met twee afleveringen. Vervolgens verschijnen er twee nieuwe afleveringen van de zesdelige serie per week.

Bekijk hieronder de Full Circle trailer.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!

HBO Max serie Full Circle

Een onderzoek naar een mislukte ontvoering onthult lang gekoesterde geheimen die meerdere personages en culturen in het huidige New York City met elkaar verbinden.

Full Circle is uitvoerend geproduceerd en geregisseerd door Steven Soderbergh op basis van een scenario geschreven door Ed Solomon. De hoofdrollen worden gespeeld door Claire DanesZazie Beetz, Jim Gaffigan, Jharrel Jerome, Timothy Olyphant, CCH Pounder, Phaldut Sharma, Adia, Sheyi Cole, Gerald Jones, Suzanne Savoy, Ethan Stoddard, Lucian Zanes en Dennis Quaid.

Het is ook uitvoerend geproduceerd door Solomon en Casey Silver. Dit markeert de nieuwste samenwerking van Soderbergh met Max, nadat hij eerder samenwerkte aan films als Let Them All Talk en Kimi. Full Circle is ook het eerste grote tv-project van de filmmaker in drie jaar sinds de productie van de Quibi-thriller Wireless.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...