Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vanaf 15 september op SkyShowtime Nederland

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is een film boordevol actie die de fascinerende wereld van het legendarische spel naar het witte doek brengt. De film verschijnt vanaf 15 september op SkyShowtime Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves op SkyShowtime

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant.

De film is geschreven en geregisseerd door het regieduo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night).

Dungeons & Dragons is in 2000 al naar het grote doek gebracht door regisseur Courtney Solomon. Ondanks de slechte kritieken kreeg de film toch een vervolg, Dungeons & Dragons 2: Wrath of the Dragon God.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves is vanaf 15 september 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...