Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves vanaf 30 maart in de bioscoop

Paramount Pictures heeft de nieuwe poster vrijgegeven voor Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves, de aanstaande live-action verfilming van Hasbro’s populaire boardgamefranchise. De film zal op 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

Een charmante dief en een bende avonturiers wagen zich aan een spectaculaire overval om een verloren relikwie te stelen. Maar als ze de verkeerde mensen tegen zich in het harnas jagen, loopt alles gigantisch uit de hand. De film brengt de veelzijdige wereld en de speelsheid van de legendarische roleplaying game naar het witte doek in een spannend avontuur vol actie en humor.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chris Pine, Michelle Rodriguez, Regé-Jean Page, Justice Smith, Sophia Lillis en Hugh Grant.

De film is geschreven en geregisseerd door het regieduo Jonathan Goldstein en John Francis Daley (Game Night).

De productie van de film heeft sinds 2013 verschillende ontwikkelingsfasen doorgemaakt, te beginnen met Warner Bros. Pictures nadat de studio Hasbro en Universal Pictures had verslagen in een rechtszaak, voordat het naar Paramount Pictures verhuisde, elk met verschillende schrijvers en regisseurs. Goldstein en Daley waren de laatste schrijvers / regisseurs, waarbij ze elementen gebruikten van de vorige poging van regisseur Chris McKay en scenarioschrijver Michael Gilio. Zowel McKay als Gilio kregen verhaalcredits.

In februari 2022 werd aangekondigd dat er een spin-off televisieserie in ontwikkeling is. Als onderdeel van een “veelvoudige aanpak” voor televisieprojecten, wordt de reeks beschreven als de “vlaggenschip” en “hoeksteen” live-actieserie van de meerdere projecten die in ontwikkeling zijn.

Dungeons & Dragons is in 2000 al naar het grote doek gebracht door regisseur Courtney Solomon. Ondanks de slechte kritieken kreeg de film toch een vervolg, Dungeons & Dragons 2: Wrath of the Dragon God.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves zal op 30 maart 2023 in de Nederlandse bioscoop verschijnen.

Afbeelding via Paramount Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...