Eén Grote Familie seizoen 2 aangekondigd op RTL en Videoland

Eén Grote Familie seizoen 2 komt eraan! Dat heeft de streamingdienst Videoland zojuist bekendgemaakt. In het voorjaar wordt gestart met de opnames. Het eerste seizoen verscheen in oktober op RTL en Videoland uit en volgens RTL is de serie een enorm succes. RTL laat weten dat het de ‘best bekeken dramaserie op Videoland van dit jaar is.’

Chantal Janzen, die de serie heeft bedacht, is erg blij met het nieuws. Ze liet weten:

“We zijn ontzettend trots en blij dat Eén Grote Familie zo goed is ontvangen. We hebben er vanaf de start ongelofelijk veel mooie reacties op gekregen, waarin vooral herkenbaarheid de boventoon voert. Een serie bedenken was altijd al een droom, maar dat het de best bekeken serie van het jaar tot nu toe is op Videoland? Nee, dat had ik echt niet durven denken. Dat we daarom met dit geweldige creatieve team een tweede seizoen mogen maken, is echt fantastisch.”

Hoe ga je om met verschillende opvoedstijlen, andere normen en waarden, frustraties, verdriet om een scheiding, nieuwe bonus gezinsleden en nieuwe geliefden? De serie werd geregisseerd door Will Koopman, bekend van hitseries Oogappels en Gooische Vrouwen. 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline)

Eén Grote Familie seizoen 2

De serie vertelt het verhaal van Julia (Chantal Janzen) die samen met haar twee dochters en zoontje bij haar nieuwe vriend Taco (Lykele Muus) en zijn twee dochters en zoon intrekt. Samen moeten ze leren omgaan met hun nieuwe leven en nieuwe (bonus)familieleden, wat gepaard gaat met herkenbare, komische, ontroerende en ook moeilijke momenten.

De hoofdrollen worden gespeeld door Chantal Janzen, Lykele Muus, Jeroen van Koningsbrugge, Joy Delima en Selin Akkulak.

Chantal Janzen over de serie:

“Ik liep al lang rond met het idee om een serie te maken over samengestelde gezinnen, het is natuurlijk iets wat heel dicht bij mij staat door mijn eigen samengestelde gezin waar ik al 17 jaar heel erg trots op ben. Een samengesteld gezin komt altijd voort uit iets wat pittig is: een scheiding of breuk van een vorig gezin. Als je dan weer een nieuw huishouden gaat vormen doordat één van de ouders een nieuwe partner krijgt, gaat dat nooit zonder de nodige strubbelingen, irritaties, stress maar ook geluk en komische momenten.”

“Ik vind het geweldig dat ik een serie op kon zetten over zo’n persoonlijk onderwerp met situaties die voor zoveel mensen herkenbaar zijn. Want ook al heb je zelf geen scheiding meegemaakt, de situaties vol onderlinge spanning en liefde in dit gezin zullen voor iederéén zeer herkenbaar zijn. Het is heel bijzonder en een eer, om een idee wat ooit aan de keukentafel begon tot een mooie serie te hebben mogen maken met een prachtige cast en team van schrijvers, onder de geweldige creatieve leiding van Will Koopman. We kunnen met z’n allen niet wachten om het aan iedereen te laten zien.”

Een Grote Familie wordt geproduceerd door ITV Studios Netherlands Drama, in co-productie met &C Media. De serie is geregisseerd door Will Koopman, Esther Nieuwkoop en Reinier Smit en is naar een idee van Chantal Janzen.

Wanneer Eén Grote Familie seizoen 2 te zien zal zijn op Videoland is nog niet bekend.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...