Eerste beelden van voor spin-off serie The Walking Dead: Daryl Dixon

AMC heeft de eerste beelden van de spin-off serie The Walking Dead: Daryl Dixon vrijgegeven. Het geeft ons een nieuwe kijk op de terugkeer van Norman Reedus als het favoriete personage. De nieuwe serie in het The Walking Dead-universum debuteert dit najaar op AMC en AMC+.

The Walking Dead: Daryl Dixon

Daryl spoelt aan in Frankrijk en worstelt om te achterhalen hoe hij daar terecht is gekomen en waarom. De serie volgt zijn reis door een gebroken maar veerkrachtig Frankrijk terwijl hij hoopt een weg terug naar huis te vinden. Terwijl hij de reis maakt, bemoeilijken de verbindingen die hij onderweg vormt zijn uiteindelijke plan.

The Walking Dead: Daryl Dixon draait om het geliefde personage van Norman Reedus terwijl hij zich in Parijs, Frankrijk bevindt. Naast Reedus zijn er in de serie ook rollen voor Clémence Poésy, Adam Nagaitis, Anne Charrier, Eriq Ebouaney, Laika Blanc Francard, Romain Levi, Louis Puech Scigliuzzi en meer. Onlangs werd bekend dat Melissa McBride haar rol van Carol zal hernemen in de spin-off serie.

Gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard, wordt de serie uitvoerend geproduceerd door David Zabel, die ook de showrunner is. Producenten zijn Reedus, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, Brian Bockrath, Angela Kang en Daniel Percival.

De premièredatum voor The Walking Dead: Daryl Dixon wordt later bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

 

You may also like...